Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: B.V.

06. 03. 2017. 16:19 >> 15:54

OD PETKA

Kurs italijanskog za Novljane

U Herceg Novom će biti organizovan još jedan besplatan kurs italijanskog jezika, zahvaljujući nastavku dobre saradnje Kancelarije za međunarodnu saradnju Opštine Herceg Novi i Zajednice Italijana Crne Gore.

 

Polaznici kursa, kako je saopšteno iz opštine, imati priliku da unaprijede znanje italijanskog i nakon 50 školskih časova predavanja i konverzacije steknu sertifikat o pohađanoj obuci za nivo znanja B1.

„Prvi, dogovorni čas biće održan u petak, 10. marta u 17.30 sati u svečanoj sali Srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić“. U protekloj godini kurs je održan u dva navrata, za nivoe znanja A1 i A2. Ukupno 146 Novljanki i Novljana na ovaj način je besplatno učilo italijanski jezik“, navodi se u saopštenju.

Imajući u vidu da i dalje postoji interesovanje i da naši sugrađani rado učestvuju u ovakvim aktivnostima, organizatori su dogovorili nastavak dobre prakse.

„Pozivamo građane koji već poznaju osnove italijanskog da se za kurs prijave pozivom na broj 032/325-292, radnim danima od 9 do 13 sati. Detaljne informacije svi zainteresovani će dobiti na zakazanom dogovornom času“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније