Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: O.Z.

13. 03. 2017. 16:17 >> 15:55

PENZIONERI KAP-A

Traže novi sastanak sa premijerom

Bivši radnici Kombinata aluminijuma Podgorica i danas su protestovali ispred zgrade Vlade. Tvrde da im je premijer Duško Marković obećao isplatu otpremnina do kraja februara, a kako se to nije desilo, uputili su dopis u kojem traže novi sastanak. Do tada će nastaviti da se okupljaju svakog dana od 10 do 12 ispred Vlade.

"Poslije naših izloženih argumenata i dokaza, gospodin Marković je kazao je sada sve kristalno čisto i da više nema nikakvih dilema vezano za realizaciju zakona. Sam je konstatovao da novac nalazi na posebnom računu, da se pet miliona i 450 hiljada eura odnosi na nas 414 radnika i da ćemo biti isplaćeni do kraja februara, a da će ljudi koji su dobili rješenje o otpremninama 2014. i 2015. čekati do kraja godine", kazao je za TVCG predstavnik bivših radnika KAP-a, Nikola Raković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније