Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

22. 03. 2017. 07:41 >> 07:18
24

KADIJA NAKON IZBORA

Želim da vratim povjerenje u RTCG

Novoizabrana generalna direktorica Radio Televizije Crne Gore, Andrijana Kadija, saopštila je da je njen dugoročni cilj da Javni servis bude institucija sa dignitetom.

 

Podsjećamo, Kadija je juče izabrana za generalnu direktoricu RTCG, nakon tri kruga glasanja.

"Želim da zaposleni budu ponosni što rade u Javnom servisu, da povratimo njihovo zadovoljstvo, kao i povjerenje građana", rekla je Kadija.

Dodala je i će se potruditi da ispuni ono što je obećala kroz programsko-produkcioni plan.

"Želja mi je da obogatim program i trudiću se da ono što sam navela u planu rada dovedem do kraja i na najbolji mogući način", rekla je ona.

Istakla je da je iznenađena rezultatom glasanja, jer nije očekivala titulu generalne direktorice.

"Iako sam predala papire, iznenadio me je rezultat. Zahvalna sam Savjetu što su mi ukazali povjerenje", kazala je Kadija.

Naglasila je da je svjesna da mora biti oprezna, ali i odgovorna.

"Kod mene preovladavaju doza opreznosti i odgovornosti jer se pitam da li mogu da ispunim sva očekivanja kako javnosti, tako i zaposlenih. Trudiću se da radim najbolje što znam, a da li će to biti najbolje neka prosude i građani i zaposleni",  zaključila je ona.

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније