Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ Objavio: O.Z. ]

22. 03. 2017. 21:51 >> 21:29

DONACIJA JUGOPETROLA

Utrazvučni aparat Institutu za bolesti djece

Kompanija Jugopetrol donirala je danas, povodom obilježavanja 70 godina poslovanja na crnogorskom tržištu, novi ultrazvučni aparat Institutu za bolesti djece (IBD) u Podgorici.

Kako je saopšteno iz te kompanije, to je jedna je od tri planirane donacije ultrazvučnih aparata bolnicama u Podgorici, Baru i Kotoru, ukupne vrijednosti 65 hiljada eura.

Doktorica Sonja Milašinović se, u ime IBD-a, zahvalila na vrijednoj donaciji, i istakla da će ona doprinijeti efikasnijem i boljem radu te ustanove.

“Ultrazvučni aparat umnogome će doprinijeti boljim uslovima rada i unaprjeđenju zdravstvenih usluga. Neizmjerno smo zahvalini kompaniji Jugopetrol koja je prepoznala važnost i potrebu stvaranja boljih uslova liječenja u oblasti dijagnostike”, kazala je Milašinović.

Izvršni direktor Jugopetrola, Antonis Semelidis, naglasio je koliko je toj kompaniji, kao dijelu Hellenic petroleum koropracije, važna briga o zajednici, i najavio da će u toku ove godine, kroz brojne aktivnosti humanog karaktera, obilježiti 70. jubilej poslovanja na crnogorskom tržištu.

“Ove godine Jugopetrol slavi 70 godina uspješnog poslovanja u Crnoj Gori. Željeli smo da nađemo način kako bi iskazali najdublju zahvalnost, prije prema zajednici u kojoj uspješno poslujemo sve ove godine“, kazao je Semelidis.

On je rekao da je ponosan što je danas tu zbog donacije ultrazvučnog aparata IBD-u.

„Još dva ultrazvučna aparata uskoro će biti dodijeljena bolnicama u Baru i Kotoru. Ukupna vrijednost donacija je 65 hiljada EUR, ali najvažnije za nas je koliko će ovi uređaju značiti našim sugrađanima“, kazao je Semelidis.

Kako je naveo, Jugopetrol godinama podržava brojne projekte u Crnoj Gori i izdvaja značajna sredstva za donacije.

„Vjerujemo da bi ovo trebalo da predstavlja važan dio poslovanja kompanije koja je lider na tržištu“, dodao je Semelidis.

Svečanosti povodom primopredaje donacije prisustvovale su i šefica Svjetske zdravstvene organizacije za Crnu Goru i direktorka IBD-a, Vesna Miranović.

Iz Jugopetrola su kazali da ta kompanija nastoji da u svom poslovanju primjenjuje najsavremenije standarde i da kontinuirano vodi računa o razvoju zajednice kroz podršku projektima iz oblasti obrazovanja, kulture i zaštite životne sredine.

„Donacije ultrazvčnih aparata bolnicama u Podgorici, Baru i Kotoru, samo su dio planiranih društveno odgovornih aktivnosti i projekata za ovu godinu“, dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније