Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 03. 2017. 20:29   >>  20:04 3

STANKOVIĆ O KATNIĆU

Svi tužioci da budu bezbjedni

Povodom medijskih napisa o ugroženosti specijalnog tužioca Milivoja Katnića i navodno pojačanim mjerama njegove bezbjednosti, vrhovni državni tužilac Ivica Stanković Televiziji Crne Gore saopštio je da ga nijedan državni organ nije obavijestio o tome da je ugrožena bezbjednost glavnog specijalnog tužioca.

Jutros su Dnevne novine objavile da su Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB) i Uprava policije prije desetak dana dobile operativne informacije da se sprema atentat na glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

"Ne sumnjam u njihovu spremnost da se bezbjednost glavnog specijalnog tužioca u potpunosti zaštiti. Istovremeno, očekujem da se svim državnim tužiocima, kao uostalom i svim građanima, omogući maksimalna bezbjednost", navodi se u odgovoru Stankovića.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније