Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

F.R.

24. 03. 2017. 20:41   >>  20:16 7

POKRET "SLOBODA NARODU"

Šetnjom obilježili godišnjicu bombardovanja

Režim želi Crnu Goru da ugura u NATO van volje naroda, što nećemo dozvoliti, saopšteno je noćas na skupu Pokreta "Sloboda narodu" povodom godišnjice bombardovanja Jugoslavije. Simpatizeri Pokreta noćas su šetali od spomenika Svetom Petru Cetinjskom u Podgorici, do zgrade ambasade SAD i Parlamenta Crne Gore.

Boško Vukićević iz Pokreta je istakao da se bombardovanje može smatrati genocidom koji će dugo trajati, te da se broj oboljenih od kancera, kao posljedice korišćenja oružja s osiromašenim uranijumom, ne može izbrojati. 

 

Predstavnici "Slobode narodu" u govoru ispred ambasade SAD naglasili su da se nadaju da naša zemlja nikada neće postati dio NATO-a, a, kako su kazali, optmimizam im je dionio senator Pol Rent, koji je jednom blokirao raspravo o ratifikaciji Protokola o pristupanju Crne Gore Alijansi u Senatu.

 

Učesnici šetnje su nosili transparente s natpisima"Nikad u NATO: Vojna neutralnost Crne Gore", "Nismo zaboravili-nećemo oprostiti", a skanidirali su ime Pola Renta i "Ne u rat, ne u NATO". 

 

 
 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније