Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

F.Rakonjac/rtcg.me

26. 03. 2017. 18:33   >>  20:51 31

SAVKOVIĆ PORUČILA

"Protest završen, okupljaćemo se i dalje"

Predsjednica Koordinacionog odbora majki korisnica naknada za troje ili više djece Željka Savković kazala je da se njihov protest prekida, ali da će okupljanja nastaviti, najvjerovatnije, petnaestodnevno. Ona je rekla da se nada da će ih svi politički subjekti, koji smatraju da su pošteni, podržati i pokazati da u Crnoj Gori može da se promijeni vlast "mirno i dostojanstveno".

Anđela Ralević, TVCG

Nećemo prestati sa protestima, noćas ćemo ih završiti da bi se majke odmorile. Ovo je bila velika borba, ali nećemo ugroziti živote majki. Nećemo da vam pružimo zadovoljstvo da uživate u našem nestajanju", kazala je Savković.

Ona je poručila da će se okupljati dok ljudi ne shvate "da jedino oni mogu postaviti Crnu Goru na noge".

"Nadam se da će nas podržati svi politički subjekti u Crnoj Gori, opozicioni i pozicioni, koji smatraju da su pošteni, jer ako si pošten bićeš ovdje, a ne tamo gdje si sad, ako želiš promjene u zemlji. Markoviću pokazaćemo da Crna Gora može da promijeni vlast mirno i dostojanstveno, tako što ćemo se kupiti sve više, dok ne podnesete ostavke", poručila je Savković.

Predsjednica Koordinacionog odbora majki korisnica naknada za troje ili više djece je kazala da bi vlasti bilo pametnile da su majke pitali "da im crno na bijelo daju kako da Crnu Goru iz ove situacije".

"Mi bismo to i uradili. A oni bi svi onda, na gomilu, završili u Spužu. Ali, nećemo revanšizam, nego pošteno suđenje  za milione koje su opljačkali od čitave Crne Gore, i od njihovih glasača, koji, nažalost, ćute i, što je najtragičnije, podržavaju pljačku Crne Gore tako što im daju glasove", kazala je Savković.

Istakla je da je na proteste išla kao korisnica naknada, ali da će se na narednim okupljanjima pojaviti kao potpredsjednica Radničke partije.

Savković se zahvalila svim građanima i političkim subjektima koji su pomogli protest majki novčanim donacijama.

 

Пратите нас на

Коментари31

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније