Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj.

29. 03. 2017. 08:08   >>  11:10 23

SRBIJA PLAĆA

Za Srpsku kuću 3 miliona

Sajt Ujedinjenje.com je objavio da će Srbija uložiti tri miliona eura u Srpsku kuću u Crnoj Gori, shodno dogovoru premijera te države Aleksandra Vučića i predsjednika Nove Andrije Mandića.

Ujedinjenje ističe da je to upravo jedan od razloga što Mandić podržava Vučića tokom predsjedničke kampanje.

“Srpska kuća će biti smještena u glavnom gradu Crne Gore, najvjerovatnije na lokaciji na kojoj se nalazi kompanija Jugopetrol, u blizini mosta Milenijum", piše Ujedinjenje, prenose Dnevne novine.

 

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније