Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

rtcg.me [ O.Zogović ]

04. 04. 2017. 17:10 >> 16:44
3

PG - BR - PG

Vozovi i danas kasnili

Vozovi u lokalnom prevozu, na relaciji Podgorica-Bar i Bar-Podgorica, kasnili su danas do sat vremena.

Putnici su Portalu RTCG kazali da su jutros, u polasku, kasnili lokalni vozovi iz Bara, koji po redu voženje saobraćaju u 9.03 i 11.40 sati.

"Danas smo zakasnili u školu. Umjesto prije 12, u Podgoricu smo stigli tek u 13.30 sati", kazala nam je srednjoškolka iz Bara.

Iz Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG) su nam saopštili da vozovi kasne zbog radova na sanaciji pruge u tunelu Sozina.

Naglašavaju da zbog radova u tunelu nijedan polazak nije ukinut, ali zbog sigurnosti prolaska kroz tunel, na zahtjev Željezničke infrastrukture (ŽICG), vozovi kroz Sozinu moraju drastično da smanje brzinu.

"Saobraćaj se zbog radova u tunelu ne obustavlja, ali vozovi kroz tunel moraju smanjiti brzinu na 10 km/h", kazali su nam iz ŽPCG.

Saopšteno je da kasne samo vozovi koji saobraćaju između Bara i Podgorice, te da su redovni vozovi iz Nikšića i Bijelog Polja ka Glavnom gradu.

"Kašnjenja se najviše odnose na vozove u lokalnom saobraćaju", dodali su iz ŽPCG.

Iz Željezničke infrastrukture, međutim, saopštavaju da radovi u tunelu Sozina ne mogu biti razlog kašnjena vozova.

"Radovi se odvijaju po predviđenoj dinamici. Saobraćaj se ne obustavlja, nego se pruga zatvara samo preko noći - od 23 sata do 5.30 sati, kada počinje putnički saobraćaj", kazali su nam iz ŽICG.

Radovi na tunelu trajaće još 12 do 15 mjeseci.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније