Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 06. 2013. 11:42   >>  14:26 3

PODRŠKA STOJANOVIĆU

Policija provjerava 6 preduzeća

Sa sedam glasova "za" i tri "protiv", Odbor za bezbjednost i odbranu usvojio je predlog da se za direktora Uprave policije imenuje Slavko Stojanović.

Vršilac dužnosti i kandidat za šefa policije Slavko Stojanović, kazao je na sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu da policija u saradnji sa tužilaštvom ispituje poslovanje šest preduzeća za koja se sumnja da su povezana sa organizovanim kriminalom.

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević, kazao je na sjednici odbora, da je policija tužilaštvu proslijedila dokaze koji se tiču hapšenja tzv. krupne ribe, što je on ranije najavio.

Odbor za bezbjednost i odbranu usvojio je predlog da se za direktora Uprave policije imenuje Slavko Stojanović. Njega je za tu funkciju predložio ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević. Za Stojanovićev izbor glasalo je 7 poslanika vlasti, tri su bila uzdržana, a ti protiv. 

Prema Zakonu o unutrašnjim poslovima, Skupština treba da da mišljenje u vezi ovog predloga, poslije čega Vlada donosi konačnu odluku.

Na konkurs za direktora Uprave policije, pored Stojanovića, još su se prijavili Dragan Arsović i Nebojša Mitrić.

Stojanović je 21. februara postavljen za vršioca dužnosti direktora Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније