Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

16. 04. 2017. 14:35   >>  14:19

PETU GODINU

Akcija "U susret Vaskrsu" u Nikšiću

Članovi NVO "Naša Budućnost" iz Nikšića, tradicionalno, petu godinu zaredom organizovali akciju "U susret Vaskrsu" u sali JU Zahumlje Nikšić.

Kako su saopštili iz organizacije "Naša Budućnost" akcija je imala za cilj da okupi što više djece da se druže i zabavljaju.

"Naši članovi su organizovali za tridestoro djece, igru 'muzičke stolice' da bi se djeca upoznala i opuštila za dalji tok druženja, zatim smo pozvali Miloša Nenezića studenta teologije koji je djeci objesnio sam značaj današnjeg praznika i šta predstavlja farbano jaje", kazali su iz te NVO.

Prema njihovim riječima najzanimljivije je bilo takmičenje u kucanju jajima.

"Uz mnogo smijeha i navijanja i same radosti djece ove godine najviše sreće su imali i osvojili slatke nagrade: Amir Šalja, Anđela Gezović, David Puletić i Lana Knežević. Druženje je nastavljeno uz muziku, slatkiše, sokove i naravno kucanje jajima", saopštili su iz te organizacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније