Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

23. 04. 2017. 19:37   >>  19:11

OBILJEŽILI DAN PLANETE

U Tivtu prikupili 40 kubika otpada

U akciji čišćenja obale i morskog dna u Tivtu danas je učestvovalo osamdesetak dobrovoljaca, koji su prikupili oko 40 kubika otpada, kazala je sekretarka opštinskog Sekretarijata za zaštitu životne sredine i energetsku efikakasnost, Tatjana Jelić i pozvala građane da se odgovornije odnose prema životnoj sredini.

Obilježavajući Dan planete Zemlje, Opština Tivat je, u saradnji sa Komunalnim, oraganizovala akciju u kojoj se čistila obala i morsko dno od Donje Lastve do Župe, prenosi lokalni radio.

Uz predstavnike lokalne uprave, članove nevladinog sektora, đake i profesore tivatskih škola, ronioce „Arsenala“ i „Neptuna“, u akciji su učestvovali i Podgoričani, članovi NVO „Naša akcija“ i Izviđačkog odreda „Njegoš“.

Dan planete, 22. april, obilježili su i jedriličari „Delfina“, koji su pod sloganom „Čuvajmo more“, a uz podršku Opštine i kompanija „Brend New Tivat“, „Lovćen Osiguranje“ i „Adriatic Marinas“, organizovali 11. po redu Tivatsku regatu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније