Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

19. 05. 2017. 21:30 >> 21:04

HERCEG NOVI

Uređene još dvije zgrade

U Herceg Novom u proteklom periodu obnovljene su fasade još dvije zgrade. U skladu sa dosadašnjom praksom kada je u pitanju ta akcija, dio radova finansirali su sami stanari, a dio Opština i Agencija za izgradnju i razvoj.

"Ukupna vrijednost radova na rekonstrukciji fasade u Ulici Mića Vavića iznosila je 6.930 eura, uz učešće Opštine i Agencije od 3.000 eura. Uređenje fasade u Ulici Daša Pavičića koštalo je 4.209,41 eura, od čega je 1.000 učešće Agencije i lokalne uprave", navodi se u saopštenju opštine Herceg Novi.

Kako su kazali, te dvije zgrade bile su predviđene za rekonstrukciju još prošle godine.

"Jedna od njih je predstavljala opasnost za prolaznike, te je morala da bude sanirana po hitnom postupku, što je uspješno završeno, objašnjavaju iz Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog", kazali su.

Protekle godine obnovljeno je 12 fasada u užem gradskom jezgru.

Na adresu Agencije stiglo je još 39 zahtjeva skupština stanara za saradnju u obnovi fasada zgrada.

"To je zadovoljavajuće intresovanje građana i Agencija će planirati posao po vremenskoj dinamici prijema zahtjeva. Izvršen je predmjer i predračun radova za sve fasade za koje smo primili zahtjeve", kazao je Grgurević.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније