Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

20. 05. 2017. 10:42 >> 10:16
3

POSLJEDNJE PUTOVANJE

"Svetac II" ostavljen na rezanje

Brod Sveti Stefan II jutros je napušten je od strane posade i ostavljen na rezanje u rezalištu u Turskoj, istom u kojem je svoje posljednje putovanje okončao "crveni Svetac", Sveti Stefan I.

Crnogorski portal o pomorstvu Plovidba.me na svojoj Fejsbuk stranici objasvio je video nasukanja "bijelog Sveca" u turskom rezalištu.

Podsjetimo, Sveti Stefan II, koji je od 2001. prevozio putnike na liniji Bar – Bari – Bar, krenuo je iz barske luke ka Turskoj u nedjelju.

Krajem prošle godine vratio sa posljednjeg puta iz Barija, a više se ne može koristiti jer mu je klasifikaciona kuća Biro Veritas odzela klasu.

U narednom periodu liniju Bar-Bari-Bar će održavati feribot "Dubrovnik" riječke kompanije Jadrolinija, koji će na prvo putovanje iz Luke Bar krenuo sinoć.

Predstavnici Barske plovidbe i hrvatske Jadrolinije potpisali su u aprilu, u Rijeci ugovor o međusobnoj saradnji, čime je omogućeno ponovno uspostavljanje pomorske linije Bar-Bari.

Feribot Dubrovnik će ploviti na liniji Bar-Bari-Bar jednom sedmično u toku maja, septembra, oktobra i novembra, a dva puta sedmično tokom juna, jula i avgusta.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније