Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj.

19. 06. 2017. 12:50 >> 12:29
1

PRIJAVA PROTIV KOLAŠINCA

Oštetio Upravu za šume za 4.000 eura?

Kolašinac B.M (31) osumnjičen je da je protivzakonitom prodajom čamove građe, oštetio Upravu za šume Crne Gore za 4.000 eura.

 

Protiv njega je podnesena krivična prijava za krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

“On je, kako se sumnja, ovo djelo počinio tokom decembra 2016. godine, na način što je, kao odgovorno lice u pravnom licu d.o.o. „Kompast – COM“ zloupotrebom svog položaja u pogledu raspolaganja tuđom imovinom,  protivzakonito prodao drugom licu 36,19m3 čamove građe, ukupne vrijednosti 4.000 eura”, saopšteno je iz Uprave policije.

B.M. je, kako se sumnja, ovu bespravno posječenu građu u državnoj šumi Opštine Kolašin, uz falsifikovanu propratnicu sa ovjerenim pečatom, označio šumskim žigom koji nije u upotrebi Uprava za šume – PJ Kolašin od 10. maja 2010. godine i zatim je protivzakonito prodao.

“B.M. je na ovaj način, kako se sumnja, pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 4.000 eura na štetu Uprave za šume Crne Gore”, zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније