Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

19. 06. 2017. 14:45 >> 14:22

DONACIJA POJEDINACA

Bolji uslovi u vrtiću "Osmijeh" u NK

Vrtić "Osmijeh" u nikšićkom naselju Kličevo uređen je sa deset stabala i mobiljarom za igru mališana. Tu donaciju uručila je odbornica u Skupštini Opštine Nikšić, Sandra Muratović Čvorović.

Uređenje vrtića pomogli su pojedinci kojima se Čvorović obratila za pomoć. Kako je kazala to je još jedna potvrda da Crna Gora ima mnogo humanih ljudi.

"Ljudi koji su spremni doprinijeti poboljšanju u zajednici, bez obzira na visinu primanja. Upravo su sredstva prikupljena pojedinačnim donacijama ne manjim od 10 a ne većim od 100 eura. Zato je ova donacija još vrednija i ja im se svima od srca zahvaljujem na pomoći", kazala je Čvorović prilikom uručenja poklona.

Ona je apelovala na sve pojedince i organizacije, koji su u mogućnosti da više pažnje posvete humanosti i podizanjem svijesti oko odgovornosti društva.

"Posebna čast i zadovoljstvo mi je što sam danas u Kličevu, svom rodnom mjestu i kao odbornik i kao roditelj mogu doprinjeti humanitarnoj donaciji vrtiću 'Osmijeh'. Imajući u vidu da su djeca naša budućnost, prepoznala sam značaj i potrebu da kroz ovu akciju podignemo nivo njihovih uslova u vrtiću, kako bi sa svojim vaspitačima mogli organizovati aktivnosi u boljim uslovima, a sve u cilju kvalitetnijeg odgoja i srećnijeg djetinjstva", kazala je odbornica.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније