Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 06. 2017. 21:20   >>  20:52

NIKŠIĆ

Poljoprivredniku grom ubio stoku

U selu Smrduša u nikšićkoj mjesnoj zajednici Trubjela grom je udario u štalu u kojoj su stradale dvije steone krave, dva vola i jarac. Šteta je veća od četiri hiljade eura.

Vlasnik Čedomir Baletić kaže da je sreća što niko od porodice nije stradao.

"Kiša i grmljavina primorali su nas da prekinemo kosidbu u 14 sati i sklonimo  se u kuću. Nije bilo dugo kada je  udario grom u štalu koja je samo tridesetak metara od kuće. Zemlja se tresla", priča Baletić dok pokazuje trag koji je ostavio udar groma i na kući.

Da ima sreće u nesreći, kako kaže naš narod, dvadesetak ovaca i tri krave nijesu bile u štali.

"Živi se od poljoprivrede, drugoga prihoda nema", kaže pomalo zabrinut Čedomir koji živi na očevini sa svojim bratom Mirkom.

Grla nijesu bila osigurana. 

 

Gojko Jovanović, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније