Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

05. 07. 2017. 20:47 >> 20:23
1

NA DURMITORU

Pronašli izgubljene turiste iz Poljske

Pripadnici Gorske službe spašavanja (GSS) Crne Gore pronašli su šest poljskih turista koji su se izgubili na Durmitoru, u reonu Dobri do.

"Gupa poljskih turista, njih šest, danas poslije podne uputila je poziv za pomoć putem Direktorata za vanredne situacije MUP-a, na broj 122. Oni su se izgubili u reonu Dobri do. Pripadnici GSS-a odmah po pozivu krenuli ka pomenutoj lokaciji", saopšteno je z GSS-a.

Jedna turistkinja i Poljske, Lidia Komorowska (1994), imala je srčane probleme.

"Ona je u pratnji spasilaca transportovana u bolnicu na Žabljaku", kazali su iz GSS-a.

Akcija spašavanja završena je iz 20 sati.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније