Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

15. 07. 2017. 18:58   >>  23:05 12

HAVARIJA U BEČIĆIMA

Počela popravka, BD, KO i TV bez vode

Na plaži u Bečićima pukla je cijev Regionalnog vodovoda, a velika količina vode odnijela je, kako se vidi na snimcima s društvenih mreža, dio plaže. Budva, Kotor i Tivat su ostali bez vode, šteta je velika, a nadležni se nadaju da će kvar do jutra biti saniran.

 

Ekipe su na licu mjesta, a trebalo im je oko četiri i po sata da počnu s radovima.

"Regionalni vodovod je našao rezervne djelove, ekipe su tu, bilo je malo teže prići plaži, ali radovi su počeli, tako da će biti kvar brzo saniran, tokom noći, do jutra", rekao je za TVCG predsjednik Skupštine Opštine Budva Đorđije Vujovć.

Direktor Regionalnog vodovoda Goran Jevrić je istakao da je došlo do pucanja spojnice dvije cijevi.

"To će biti sanirano večeras i nadamo se da će što prije primorje početi da dobija vodu", rekao je on.

U Budvi, koja je ostala bez vode, boravi 63 hiljade turista.

Svjedoci kažu da se u trenutku pucanja cijevi čuo prasak kao mala eksplozija, ljudi su se uplašili, mnoge stvari su otišle u more.

Direktor Regionalnog vodovoda Goran Jevrić naglasio je, za TVCG, da je došlo do pucanja vodovodne, a ne kanalizacione cijevi kako je prvobitno objavljeno na društvenim mrežama. Kako je kazao, ekipe Regionalnog i budvanskog Vodovoda su pošle na teren, kao i kompanije koja je zadužena za održavanje.

Jevrić je naglasio da je "sada prioritet da Budva, kao i opštine Tivat i Kotor dobiju vodu iz Regionalnog vodovoda". Naime, vodosnabdjevanje ova Tivta i Kotora otežano je zbog pucanja cijevi u Bečićima. U tivatskom Vodovodu, kako su kazali, ulažu napore da premoste problem.

Jevrić je posebno izvinjenje zbog neprijatnosti uputio turistima koji su u trenutku pucanja cijevi bili na bečićkoj plaži.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније