Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 07. 2017. 17:52   >>  17:25

"LJETUJTE U CG"

CKB uručila nagrade klijentima

Crnogorska komercijalna banka nagradila je danas tri klijenta pobjednika nagradne igre „Plaćajte CKB Visa karticama. Ljetujte u Crnoj Gori.“ porodičnim ljetovanjima u hotelima “Regent Porto Montenegro”, “La Roche” Tivat i “SOA” Žabljak, a podijelila je i 60 vaučera od 100 eura za trgovinu u "Aroma" marketima.

 

“Drago mi je da smo u saradnji sa brendom Visa organizovali još jednu uspješnu akciju nagrađivanja naših klijenata koja je korišćenje CKB Visa kartica tokom nagradne igre povećala preko 20 odsto u odnosu na isti period prošle godine. Broj klijenata CKB-a koji koriste kartice se svakodnevno povećava, ali povećavaju se i njihova očekivanja kada su u pitanju kampanje slične ovoj. Oni su stalno u potrazi za dodatnom vrijednošću u poslovanju sa karticama, a mi nastojimo i uspijevamo da im pružimo i više od toga. Korišćenje kartica je odavno postalo nezaustavljiv globalni fenomen koji klijentima omogućava vrhunsku, konzistentnu, sigurniju i jeftiniju uslugu isporučenu savremenim digitalnim kanalima, bilo kada i bilo gdje”, istakao je glavni izvršni direktor CKB-a Pal Kovač

Generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu Vladimir Đorđević istakao je da potrošači u Crnoj Gori sve više se opredjeljuju za elektronske načine plaćanja i koriste svoje Visa kartice za različite potrebe – od plaćanja sitnih zadovoljstava do kupovina većih iznosa, dok Visa nastoji da kampanjama poput ove dodatno podrži bezgotovinski trend.

"Stoga je nagradna igra `Plaćajte CKB Visa karticama. Ljetujte u Crnoj Gori`, još jedan primjer kako korisnici Visa kartica mogu uživati u vrijednim poklonima ukoliko plaćanja gotovinom zamijene transakcijama putem svojih kartica. Želim da čestitam svim srećnim korisnicima Visa CKB kartica, a glavnim dobitnicima poželim prijatan odmor u Crnoj Gori”, istakao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu", naglasio je on.

Nagrađeni klijenti i dobitnici glavnih nagrada su Aleksandra Gligorović iz Podgorice, koja je osvojila porodično ljetovanje u hotelu Regent, Goran Nikolić iz Nikšića, koji je osvojio ljetovanje u hotelu La Roche, i Denis Mandić iz Herceg Novog sa osvojenim ljetovanjem u hotelu SOA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније