Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

20. 07. 2017. 12:48 >> 12:19

TELEKOM RASPISAO

Konkurs za društveno odgovorne projekte

Telekom četvrtu godinu za redom raspisuje konkurs za društveno odgovorne projekte "Za svako dobro". Konkurs je namijenjen svim nevladinim organizacijama (udruženja i fondacije) registrovanim u Crnoj Gori i njime se finansiraju projekti od posebne važnosti za zajednicu, u čijoj se implementaciji primjenjuju digitalne tehnologije. Ukupna vrijednost donacija koje se dodjeljuju je 30 hiljada eura.

Kako je saopšteno iz Telekoma, oblasti podrške su: obrazovanje i kultura (medijska pismenost i korišćenje digitalnih tehnologija u službi obrazovanja svih generacija; edukacija mladih u STEM području – nauka, tehnologija, inženjerstvo, matematika; digitalne tehnologije u službi razvoja i promocije kulture), zaštita životne sredine i inkluzija osjetljivih grupa i stvaranje jednakih mogućnosti za povezivanje i uključivanje u digitalno društvo.

Konkurs je otvoren do 1. septembra 2017. i njime će biti podržano najmanje pet projekata koji će dobiti sredstva za realizaciju u iznosu do šest hiljada eura.

"'Za svako dobro' je dugoročni projekat u oblasti društvene odgovornosti kojim Telekom želi dati podršku rješavanju najvažnijih izazova u zajednici. Do sada je njime podržano 16 projekata od posebne važnosti za zajednicu, u ukupnoj vrijednosti od oko 90 hiljada eura", saopšteno je iz te kompanije.

Kako su kazali o pobjednicima će odlučiti ekpertska komisija koju, osim prestavnika Telekoma, čine i predstavnici drugih organizacija, kako bi se obezbijedila maksimalna transparentnost i podrška najkvalitetnijim projektima. Najvažniji kriterijumi u vrednovanju projekata su relevantnost i dobrobit za zajednicu, aktuelnost i kvalitet projekta (inovativnost, izvodljivost i održivost).

Detalji o uslovima konkursa i načinu prijave dostupni su na stranici https://telekom.me/za-svako-dobro-2017.nspx

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније