Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ Objavio: O.Z. ]

20. 07. 2017. 21:55 >> 21:29
2

KLINIČKI CENTAR

Nastaviće sa podrškom u obrazovanju studenata

Klinički centar Crne Gore (KCCG) nastaviće da pruža podršku studentima u edukaciji, saopštio je menadžment te zdravstvene ustanove, navodeći da dosad nijesu imali primjedbe na rad studenata i diplomiranih medicinskih sestara sa Visoke medicinske škole u Beranama, zaposlenih u KCCG.

Menadžment KCCG podsjeća u saopštenju da je KCCG ustanova tercijarnog nivoa zdravstvene zaštite, ona u kojoj se rješavaju najsloženiji problemi bolesnika sa teškim i rijetkim bolestima, kao i nastavna baza Medicinskog fakulteta u Podgorici.

Ljekari KCCG su, kako podsjećaju, nosioci edukacije iz praktične nastave za studente medicine, dok su eminentni profesori predavači teorijske nastave na Medicinskom fakultetu.

“Podsjećamo na ove činjenice u svjetlu pojedinačnih ocjena o stručnom kvalitetu medicinskog osoblja saopštenih u sredstvima javnog informisanja. Naime, isti profesori su predavači i na Medicinskom fakultetu u Podgorici, i na Visokoj medicinskoj školi u Beranama u okviru studijskog programa sestrinskog obrazovanja”, rekli sui z KCCG.

Kako podsjeća menadžment te zdravstvene ustanove, u KCCG su zaposleni studenti i diplomirane medicinske sestre sa Visoke medicinske škole u Beranama “i na njihov profesionalni i stručni rad nijesmo imali do danas primjedbi od strane doktora i rukovodećih ljudi klinika”.

“KCCG će kao nastavno-naučna baza nastaviti da pruža podršku u edukaciji svim studentima, u skladu sa potrebama studijskih programa Medicinskog fakulteta. To važi i za nedostajući dio praktične nastave za studente Visoke medicinske škole iz Berana, a koje se tiču kardiohirurgije, neurohirurgije, onkologije itd”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније