Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

21. 07. 2017. 09:10 >> 09:42

CKB OBEZBIJEDILA

Besplatno ljetovanje za 15 vatrogasaca

Crnogorska komercijalna banka (CKB) u koordinaciji sa Službom zaštite Glavnog grada je odlučila da obezbijedi ljetovanje za 15 vatrogasaca koji su proteklih dana danonoćno gasili požare u zemlji.

"Tokom velikih požara koji su zahvatili područja nekoliko crnogorskih opština, crnogorski vatrogasci zajedno sa građanima uz podršku Vlade i međunarodnih organizacija, danonoćno brane teritoriju i imovinu Crne Gore na velikom broju teško dostupnih lokaliteta. 

Crnogorska komercijalna banka je odlučila da u koordinaciji sa Službom zaštite Glavnog grada Podgorice obezbijedi ljetovanja i odmor za njih 15", saopšteno je iz CKB-a.

Aranžman za dvije osobe obezbijeđen je za 5 vatrogasaca iz Podgorice, i po 2 iz Bara, Tivta Cetinja, Kotora i Herceg Novog.

"Vrlo cijenimo što je pored javnog sektora, inicijativa za podršku krenula i od vodećih crnogorskih kompanija, a drago nam je da je Crnogorska komercijalna banka prepoznala potrebu da dio najangažovanijih vatrogasaca nagradi zasluženim odmorom tokom septembra. Posebno raduje činjenica da su pored banke i zaposleni lično podržali akciju", rekao je Komandir Službe zaštite Gravnog grada Andrija Čađenović.

Domaćin vatrogascvima biće hotel "Sato" Conference & SpA.

"Kako je saopšteno 10 ljetovanja je finasirala banka a zaposleni uplatama na poseban račun dodatnih 5. Hotel će biti pokrovitelj zajedničke večere i druženja za hrabre vatrogasce, predstavnike opština, službe zaštite i banke", kazali su.

Iz banke su pozvali ostale kompanije iz privrednog sektora da se pridruže ovoj inicijativi i daju podršku hrabrim vatrogascima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније