Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

21. 07. 2017. 11:49   >>  13:42 3

BRAJOVIĆ ČESTITAO

Dolaze bolji dani za Šavnik

Za Šavnik i šire područje dolaze bolji dani, a u to me uvjeravaju ljudska i prirodna bogatstva i sve jasnija inicijativa za razvoj poljoprivrede, ocijenio je predsjednik Skupštine Crne Gore, Ivan Brajović.

 

On je danas uputio čestitku povodom Dana opštine Šavnik.

"Imajući u vidu slobodarski duh stanovnika durmitorskog kraja i građana Šavnika, težak i predan rad kroz vijekove u sukobu sa surovom klimom, ali i u suživotu sa prirodnim ljepotama, umom i mudrošću obdarene ljude, uvjeren sam da za Šavnik i šire područje dolaze bolji dani. U to me uvjeravaju ljudska i prirodna bogatstva i sve jasnija inicijativa za razvoj poljoprivrede, ekonomije, hidroenergije i turizma", navodi Brajović. 

Uvezivanjem svih regionalnih resursa, razvojem ideja i vizija, a uz podršku države i valorizacijom ljudskih i prirodnih mogućnosti, Brajović je, kaže, uvjeren da će Šavnik postepeno oživljavati svoje potencijale.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније