Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

21. 07. 2017. 15:16   >>  14:51

MVP SAOPŠTILO

U Grčkoj i Turskoj nema povrijeđenih iz CG

U zemljotresu koji je potresao djelove Grčke i Turske nije stradao niti je povrijeđen neko od crnogorskih državljana, saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova (MVP).

Najmanje dvije osobe su poginule, a 180 je povrijeđeno u zemljotresu jačine 6,7 stepeni po Rihterovoj skali koji se dogodio jutros u Egejskom moru u blizini popularnih grčkih i turskih turističkih destinacija.

"Povodom zemljotresa koji je potresao djelove Grčke i Turske, ambasade Crne Gore u Ankari i Atini su u stalnom kontaktu sa nadležnim organima. Prema dosadašnjim raspoloživim informacijama, nema saznanja da je u zemljotresu stradao ili povrijeđen neko od crnogorskih državljana", rekli su iz MVP.

Kako navode, broj telefona u Ambasadi Crne Gore u Grčkoj je +30 210 724 12 12, a u Ambasadi Crne Gore u Turskoj +90 312 436 46 98.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније