Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 06. 2013. 20:32 >> 20:32

PREKID NAPAJANJA

Kvar na mreži zaustavio vozove

Na dionici pruge između Bijelog Polja i Kruševa oko 17 sati i 30 minuta došlo je do prekida napajanja na kontaktnoj mreži, što je prouzrokovalo kašnjenje vozova, saopšteno je iz Željezničke infrastructure.

“Odmah nakon dojave, dežurne ekipe su u 17 sati i 40 minuta izašle su ne teren i rade na ponovnom uspostavljanju željeznickog saobraćaja i otklanjaju kvara”, kaže se u saopštenju.

Iz Željezničke infrastrukture pojašnjeno je da je pad napona prouzrokovao kašnjenje tri voza-međunarodnog brzog iz Bijelog Polja za Bar, koji se trenutno nalazi između Kruševa i Bijelog Polja kao i lokalnog koji saobraća iz Podgorice za Bijelo Polje, koji se nalazi u stanici Mojkovac.

Kasniće i međunarodni brzi voz iz Bara za Suboticu, koji se takođe nalazi u mojkovačkoj stanici.

“Željeznicka Infrastruktura Crne Gore preduzima sve neophodne aktivnosti da se u što hitnijem roku uspostavi redovan željeznicki saobracaj”, zaključuje se u saopštenju.

Za putnike koji se nalaze u vozovima na relaciji Bar-Bijelo Polje-Beograd, na dionici između Bijelog Polja i Mojkovca organizovan je alternativni prevoz autobusima u oba smjera.

Dodaje se da će taj privremeni režim prevoza putnika trajati do ponovnog uspostavljanja željezničkog saobraćaja na tom dijelu pruge.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније