Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 06. 2013. 23:11   >>  23:13 5

PROBLEMI U LONDONU

Zastoj u transferu "zaustavio" avion MA

Zbog problema koji je nastao u međubankarskoj transakciji u inostranstvu današnji let Montenegroerlajnsa na relaciji London - Tivat kasnio je tri sata i 20 minuta.

 

 

Avion iz Londona je trebalo da poleti u 14 sati i 50 minuta.

Iz Montenegroerlajnsa je saopšteno da je kašnjenje nastalo, jer se prilikom plaćanja fakture za gorivo koje je obavljeno još u petak, desio zastoj u transferu novca ka snabdjevaču gorivom na londonskom aerodromu.

Da se ne bi čekao međubankarski rasplet situacije, kako je saopšteno iz kompanije, relevantne sluzbe Montenegroerlajnsa su problem riješile dokazom da je faktura plaćena još 21. juna, nakon čega su se odmah stvorili uslovi za polijetanje.

Objašnjeno je da je avion, zbog kašnjenja koje nije izazvao Montenegroerlajns, a nakon pribavljenih novih dozvola za polijetanje, poletio tek u 18 sati i 23 minuta.

"Međutim, zbog nemogućnosti noćnog slijetanja na Aerodrom Tivat, avion je preusmjeren na Podgoricu. Svim putnicima je obezbijeđen autobuski transfer do njihovog odredišta. Montenegro erlajns je već zatražio zvanično objašnjenje poslovne banke zbog čega je došlo do ovog zastoja, nakon čega će zauzeti svoj stav po ovom pitanju", saopšteno je iz kompanije, uz izvinjenje putnicima.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније