Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

04. 08. 2017. 16:15   >>  15:46

SERVIS ZA GRAĐANE

Kotorani, počeo je s radom "Sistem 48"

Opština Kotor uvodi novi servis za građane pod nazivom "Sistem 48", koji omogućava da se na jednostavan način prijave komunalnih, kao i ostali problemi iz nadležnosti lokalne uprave i javnih preduzeća.

 

Prijava se može podnijeti pozivom na broj 032-328-000, putem mejla sistem48@opstinakotor.com, slanjem poruke na broj (viber/sms)  067-251-745, te popunjavanjem jednostavne elektronske forme na portalu sistem48.kotor.me.

"Sve detaljnije informacije dostupne su na portalu, a svako pitanje, odgovor i status biće javno dostupan i ažuran. Zahvalnost dugujemo kompaniji Taurons na donaciji softvera. Razvojem Sistema 48 Opština Kotor želi poboljšati komunikaciju građana, Opštine Kotor i javnih preduzeća, kao i ubrzati rješavanje prijava građana. Želja je da zajedničkom saradnjom brže i lakše rješavamo svakodnevne probleme sa kojima se suočavamo i time doprinesemo razvoju našeg grada", saopšteno je iz Opštine Kotor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније