Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.L.B

17. 08. 2017. 15:51 >> 16:07

PRESJEK DO 15H

MUP: Aktivni požari u 12 opština

U Crnoj Gori do 15 časova aktivni su požari u čak 12 opština, a najteže stanje je na teritoriji Prijestonice, gdje gori na nekoliko lokacija, saopšteno je iz MUP-a.

Prema informacijam iz Ministarstva unutrašnjih poslova, do 15 časova u Opštini Cetinje – aktivni su požari na Lovćenu, u Ćeklićima i Petrovim dolima, u Bukovici, Jezerima, selu Čekanje, Višnjice i Podgor. Takođe se pojavio požar na novoj lokaciji u selu Štitari.

U Podgorici je trenutno aktivan požar u naselju Radovče, ali je vatra, kako je saopšteno iz MUP-a pod kontrolom.

Pored Cetinja i Podgorice, ativnih požara ima i u Baru.

"Aktivni požari su iznad Tuđemila - Sutorman, ali je teren nedostupan. Na obroncima planine Rumije (sela: Pinčići, Livari, Briske), požar je van kontrole na nedostupnom terenu. Isto stanje je i u mjestu Pepići između sela Godinja i tzv. Sušare", saopšteno je iz MUP-a.

U Opštini Budva aktivan je požar u brdu iznad Kufina. Kako su saopštili iz MUP-a teren je nepristupačan, pa vatrogasci dežuraju se na licu mjesta.

U Herceg Novom nema aktivnih požara, a vatrogasci saniraju onaj u Krašićima. U Tivtu takođe nema aktivnih požara, pripravne su službe iznad Solila.

Kako je saopšteno iz MUP-a u Opštini Žabljak do 15 časova bilo je aktivno nekoliko požara, u mjestu Tmora, gdje je situacija trenutno pod kontrolom.

Gori i u Šavniku u mjestu Bare, zaseok Dolina Jelića, ali nema ugroženih kuća.

U Opštini Plužine aktivan je požar u mjestu Mratinje. “Zbog nepristupačnosti terena, požar nije lokalizovan”, saopšteno je iz MUP-a.

“U Opštini Kolašin aktivan je šumski požar u mjestu Trmanje. U Nikšiću manji požari u mjestima Rubeža i u Banjanima, dok su Danilovgradu požari u Gostilju i Vukotici, pod kontrolom. U mojkovačkoj Opštini aktivan je požar na planini Sinjavina”, navodi se u saopštenju MUP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније