Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B [ Vijesti.me ]

20. 08. 2017. 18:55 >> 18:29
1

VATRA PODMETNUTA?

Lokalizovan požar kod KAP-a

Veliki požar u park šumi preko puta Kombinata aluminijuma lokalizovan je oko 18 časova, saopštio je komandir Službe zaštite Glavnog grada, Andrija Čađenović.

"Dolaskom na mjesto događaja naišli smo na veliki front požara od preko tri stotine metara u prečniku. Gorjeli su trava nisko rastinje i borovi", kaže Čađenović.

Čađenovic sumnja da je požar podmetnut zbog lokacije na kojoj se desio.

"S obzirom na to da je mjesto požara udaljeno od magistrale 500 metara, a od pruge preko 100 metara, sumnjamo da je požar podmetnut", izjavio je Čađenović.

Požar je prijavljen u 17.15 časova, a dva vatrogasna vozila i šest vatrogasaca su bila na lokaciji petnaest minuta kasnije.

"Na mjestu požarišta vatrogasne ekipe dežuraće još neko vrijeme kako bi obezbijedile da se požar ne proširi, odnosno dok se potpuno ne ugasi", saopštio je Čađenović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније