Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

01. 09. 2017. 10:24   >>  09:55

BERANSKIM OSNOVCIMA

Besplatni udžbenici 4. septembra

Učenici osnovnih škola sa područja Opštine Berane svoje udžbenike dobiće na početku školske godine 4. septembra, najavljuju iz te lokalne samouprave. Za tu namjenu iz opštinskog budžeta opredijeljeno je 50 hiljada eura.

"Za prva tri razreda obezbijeđeni su novi kompleti knjiga, dok će učenici viših razreda dobiti korištene knjige dopunjene novim radnim sveskama i izmijenjenim izdanjima pojedinih udžbenika. Učenici će svoje komplete udžbenika dobiti na početku školske godine - u ponedeljak 4. septembra", navodi se u saopštenju.

Besplatne udžbenike beranski osnovci dobijaju već četvrtu godinu.

"Prve godine su komplete udžbenika dobili prvaci, naredne učenici do četvrtog razreda, dok su prošle godine ovom aktivnošću lokalne samouprave obuhvaćeni svi osnovci, od prvog do devetog razreda, što je slučaj i ove godine", zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније