Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Dnevne novine, Objavio: I. P. ]

04. 09. 2017. 08:11 >> 07:42
5

USKORO DISTRIBUCIJA

Užina u školama od 1. oktobra

Distribucija užine iz novog menija učenicima osnovnih škola počeće od 1. oktobra počeće, dok će promotivna distribucija početi u posljednjoj sedmici septembra, nakon što osnovne škole dostave podatke o broju učenika.

 

 

Ova informacija potvrđena je Dnevnim novinama iz Ministarstva prosvjete, a iz resora na čijem je čelu Damir Šehović, dodaju da su u toku intenzivni razgovori sa upravama osnovnih škola kako bi iste od ove školske godine aktivnije pristupile realizaciji i afirmaciji ovog važnog projekta.

Tokom prethodnih mjeseci, dodaju, intenzivno se radilo kako bi učenici osnovnih škola u školskoj 2017/18. godini za užinu dobili potpuno nove proizvode iz đačke radionice Škole za srednje i više stručno obrazovanje "Sergije Stanić".

"U novu užinu uvrstiće se nove namirnice u kojima će se naći integralno, crno, ražano i kukuruzno brašno, sjemenke suncokreta, bundeve, raznovrsno voće i povrće, mlijeko i jogurt ili voda", istakli su iz Ministarstva i naglasili da će se u zavisnosti od uzrasta korisnika mijenjati gramaža užine.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније