Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

11. 09. 2017. 16:01 >> 15:38

HERCEG NOVI

Vatrogasci će dobiti ovu opremu

Vatrogasni dom u Meljinama uskoro će imati novu fasadu, novska Služba zaštite i spasavanja dobiće novu opremu, a svi službenici biće nagrađeni za svoj posvećen i požrtvovan rad tokom proteklih mjeseci, poručeno je tokom današnje posjete čelnika Opštine Herceg Novi.

Predsjednik Opštine Stevan Katić i potpredsjednik Miloš Konjević razgovarali su danas sa članovima Službe zaštite.

"Sa zadovoljstvom je konstatovano da su otpočeli radovi na rekonstrukciji fasade Vatrogasnog doma, koje finansira Opština Herceg Novi. Ovo je prvi put da se izvode radovi na fasadi od 1984. godine, kada je dom izgrađen", saopšteno je iz hercegnovske Opštine.

Katić je, kako se navodi, kazao da su izmirene sve obaveze prema vatrogascima u smislu plaćanja prekovremenog rada, te da će svakoga od njih Opština i dodatno nagraditi sa po 200 eura.

Čelnici Opštine obišli su cijeli dom i prezentovana im je postojeća oprema.

"Saglasili su se da novska Služba dobro opremljena, ali da ulaganje mora da se nastavi, posebno kada je u pitanju poboljšanje voznog parka. S obzirom da je dosta opreme nastradalo u posljednjim požarima, dogovorena je nabavka nove garderobe, čizama, crijeva, maski, svjetiljki, šlemova, u skladu sa zahtjevima same Službe", dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније