Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

12. 09. 2017. 13:58 >> 13:35

MARKOVIĆ SA VUKIĆEVIĆEM

Efikasnost Vlade rezultirala dobrom sezonom

Vlada je prepoznala izazove Žabljaka, a zahvaljujući efikasnom djelovanju i saradnji sa lokalnom zajednicom na njih je odgovoreno, što je rezultiralo izuzetno uspješnom ljetnjom turističkom sezonom, kazao je premijer Duško Marković na sastanku s prvim čovjekom tog grada Veselinom Vukićevićem i predsjednikom lokalne Skupštine Vidojem Tomčićem, povodom predstojećeg Dana opštine - 17. septembra.

"Predsjednik Opštine zahvalio se premijeru i Vladi na razumijevanju ocijenivši da je pomoć Vlade Žabljaku kako u rješavanji problema vodosnabdijevanja tako i u pokretanju zaustavljenih projekata bila dragocjena i da je stigla u pravom trenutku. To je obaveza više za rukovodstvo Opštine da i ubuduće prepoznaje izazove i šanse i da u kontinuitetu sprovodi aktivnosti sa ciljem unapređenja turističke ponude i odgovora na potrebe građana – zaključeno je na sastanku", istakli su iz Vlade.

Marković je ponovio da je strateško opredjeljenje Vlade usmjereno ka sjevernom regionu Crne Gore i  ocijenio da posebno durmitorski kraj sa svojim ogromnim resursima treba da da još veći doprinos ukupnoj turističkoj ponudi Crne Gore.

„Kako vrijeme prolazi Žabljak dobija sve više na značaju, a to znači da zajedno treba da uložimo dodatne napore na osnaživanju potencijala i još boljeg korišćenja resursa“, rekao je premijer.

Ocijenjeno je da će predloženi Zakon o prostornom planiranju i izgradnji objekata otvoriti nove mogućnosti i pojednostaviti procedure što bi uz legalizaciju postojećih objekata trebalo da bude novi zamajac za dalji razvoj Žabljaka i durmitorskog kraja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније