Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B

18. 09. 2017. 09:12 >> 08:45

ZBOG SANACIJE

Do sjutra ne idu vozovi za Bar

Zbog sanacije donjeg stroja u tunelu "Sozina", do sjutra u 8 sati biće obustavljen željeznički saobraćaj na dionici Podgorica-Bar-Podogrica, saopšteno je iz Željezničke infrastrukture.

Saobraćaj je obustavljen 24 sata i to od 8 sati 18. septembra do 8 sati 19.septembra.

“Radovi na sanaciji donjeg stroja podrazumijevaju iskop zemlje trasom pruge u dužini 200m i na dubini od 2,5m, od ulaza u tunel “Sozina” ka Virpazaru i izvođač je mišljenja da će radovi biti završeni i pruga slobodna nakon 24 sata”, saopšteno je iz ŽICG.

Ukoliko izvođač ranije završi planirane radove, pruga će biti ranije otvorena.

Zbog izvođenja radova u tunelu Sozina, prevoz putnika će se obavljati autobusima po važećem željezničkom redu vožnje.

“Na relacijama Bijelo Polje-Podgorica-Bijelo Polje i Nikšić-Podgorica-Nikšić lokalni vozovi će saobraćati po redu vožnje”, saopšteno je iz ŽICG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније