Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

15. 09. 2017. 15:24   >>  14:55

NA AERODROMIMA

Provjerili 107.000 ljudi za 10 dana

Policija je provjerila 106.925 putnika na aerodromima Podgorica i Tivat od četvrtog do 14. septembra u akciji "Icarus 2017", pri čemu je otkrila jednu osobu koja se potražuje po nacionalnoj potjernici. Operacija je izvedena simultano i u Srbiji, Albaniji, BiH i Makedoniji, u okviru Programa granične sigurnosti DCAF-a.

"Fokus Koordinisana operacija "ICARUS 2017" je bio na vršenju detaljne granične kontrole na odabranim aerodromima i uključivao je provjeru dokumenata na drugoj liniji i sve ostale aktivnosti vezane za otkrivanje prekograničnog kriminala. U navedenom periodu izvršena je granična provjera ukupno 106.925 putnika, na aerodromskim graničnim prelazima Tivat (66.978) i Podgorica (39.978)", istakli su iz policije.

Kako su saopštili, otkrili su i sedam dokumenta koji su pronađeni u Interpolovoj bazi izgubljenih i ukradenih putnih isprava, četiri pasoša (dva Crne Gore i po jedan Velike Britanije i Republike Srbije) i tri lične karte (Njemačke, Poljske i Belgije).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније