Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio P.R.

15. 09. 2017. 16:28 >> 16:01

NOVA ĐAČKA UŽINA

"Kvalitetniji proizvodi na meniju"

U radionici koja posluje u okviru JU Škola za srednje i više stručno obrazovanje "Sergije Stanić", predstavnicima Ministarstva prosvjete, Instituta za javno zdravlje, i udruženju Roditelji kao i upravi škole, predstavljeni su u srijedu novi proizvodi iz ove radionice, koji će biti sastavni dio đačke užine.

Ministarstvo prosvjete podsjeća da su u proces izrade novog menija koji će biti ponuđen učenicima podgoričkih osnovnih škola u ovoj školskoj godini, resorno ministarstvo i škola "Sergije Stanić" uključili su i Institut za javno zdravlje, u cilju formiranja kvalitetnije ponude.

"Ona će uključivati peciva od cijelog zrna žitarica, te kifle, proje i sendviče sa integralnim brašnom i sjemenkamama, lana, bundeve, susama, čia sjemenkama kao i peciva sa koprivom, razne vrste mafina i slatkog peciva", navode u saopštenju.

Među proizvodima koji su se našli na prezentaciji, navode da je bilo i proizvoda koji su već bili u ponudi u protekloj školskoj godini, ali sa izmijenjenim sirovinskim sastavom kao i sa novom tehnikom proizvodnje.

"Za navedene proizvode će u osnovnim školama Glavnog grada biti organizovana degustacija u posljednoj nedjelji septembra. Takođe, u toku naredne nedjelje predstavnici Škole 'Sergije Stanić', obići će podgoričke osnovne škole u cilju promocije Projekta", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније