Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

17. 09. 2017. 10:31 >> 10:00

NVO NAŠA AKCIJA

Volonteri očistili obalu u Kotoru

NVO Naša akcija očistila je morsku obalu u Kotoru od rijeke Ljute do Dražinog Vrta, kao i izvorište u Orahovcu, saopštili su.

Kako su kazali, u akciji su im se pridružili i članovi planinarskog kluba Vjeverica, Triatlon klub Kotor, učenici internacionalne škole "Arcadia", njihovi roditelji i brojni građani.

"Ova aktivnost je još jedna u nizu koju NVO Naša akcija ostvaruje kroz projekat `StroNGO` čiji je cilj da se doprinese razvoju snažnijeg civilnog društva u Boki Kotorskoj. Vodeći partner u projektu je NVO Expeditio. Projekat je odobren kroz program Evropske unije IPA 2014 Civil Society Facility Montenegro, posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori", istakli su iz Naše akcije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније