Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

19. 09. 2017. 17:12   >>  16:42

VRIJEDNE INVESTICIJE

Grade se još dva mosta u BP

Nakon što su završili nekoliko mostova na Ljubovići na regionalnom putu Slijepač most – Pljevlja kroz Vranešku dolinu, radnici podgoričkog preduzeća Tehnoput počeli su izgradnju još dva mosta.

Jedan od najzahtjevnijih mostova na sredokraći Tomaševa i Pavinog Polja, čija je izgradnja počela prije desetak dana, trebalo bi da bude završen do 10.oktobra.

Njegovu izgradnju finansira Direkcija za saobraćaj Crne Gore sa 150 hiljada eura.

Izgradnjom ovog i mosta nedaleko od Slijepča mosta obezbijediće se veći stepen sigurnosti na pomenutom putu, što dosada nije bio slučaj. Na tim mjestima u protekloj deceniji bilo je više težih saobraćajnih nesreća od kojih su neke bile i sa smrtnim ishodom.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније