Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B

20. 09. 2017. 11:43   >>  12:20

BOLJI USLOVI

Za rekonstrukciju tri škole 121.000 eura

Nova školska godina u JU OŠ "Janko Mićunović" i JU OŠ "Olga Golović" u Nikšiću, kao i JU OŠ "Srbija" u Baru, za učenike i nastavni kadar počela je u boljim uslovima, nakon što je završena rekonstrukcija tih objekata, vrijedna 121.000 eura.

Radovi koji su finansirani iz tekućeg budžeta Ministarstva prosvjete su izvođeni tokom ljetnjeg raspusta.

U JU OŠ "Janko Mićunović" u Nikšiću izvršena je rekonstrukcija toaleta. Vrijednost radova iznosila je 20.000 eura, a izvodila ih je firma "Eurozox d.o.o.", Danilovgrad.

U još jednoj nikšićkoj školi, JU OŠ "Olga Golović", urađena je totalna rekonstrukcija toaleta kao i dijela fasade. Vrijednost radova iznosila je 70.000 eura, a izvođač je takođe firma "Eurozox d.o.o." iz Danilovgrada.
 
Ukupno 31.000 eura uložena je u djelimičnu zamjenu stolarije u JU OŠ "Srbija" u Baru u kojoj je radove izvodila firma "Mikromont“ Bijelo Polje.

Sekretar ministarstva prosvjete, Omer Mehmedović, rekao je da ministarstvo kontinuirano radi na poboljšanju školske infrastrukture i unapređenju uslova u obrazovno – vaspitnim ustanovama. "Pri čemu ostvaruje dobru saradnju sa lokalnim samoupravama, privrednim subjektima, ambasadama i uz pomoć donacija uspijeva da u velikoj mjeri unaprijedi uslove u obrazovno-vaspitnim ustanovama", kazao je Mehmedović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније