Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

21. 09. 2017. 10:15 >> 09:57

70 UČESNIKA

U Sutomoru skup o prvoj pomoći

Crveni krst Crne Gore, u Domu solidarnosti u Sutomoru, organizuje veliki međunarodni skup posvećen prvoj pomoći, FAEEN 2017 (First Aid Education European Network), koji će biti održan od 21. do 23. septembra. Ovaj veoma važan događaj će okupiti oko 70 učesnika iz preko 30 zemalja Evrope.

Sastanci mreže koja se bavi edukacijom u oblasti prve pomoći se održavaju jednom godišnje i pripala nam je velika čast da nakon Irske, Francuske, Luksemburga, Italije i naše nacionalno društvo bude domaćin ovog izuzetno bitnog skupa.

"Tokom tri dana, učesnici će razmatrati aktuelna pitanja vezana za prvu pomoć - nova dostignuća, usaglašavanje smjernica, inovacije. Predviđeno je i da predstavnici nacionalnih društava Crvenog krsta/Crvenog polumjeseca prikažu primjere dobre prakse u njihovim zemljama, prenesu nova iskustva i prezentuju nove projekte kada je ova programska aktivnost u pitanju", saopšteno je iz Crvenog krsta.

Sastanku će prisustvovati i predstavnici Međunarodne federacije društava Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca, Međunarodnog komiteta Crvenog krsta, kao i predstavnik Ministarstva zdravlja Norveške.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније