Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 09. 2017. 22:34 >> 22:03

NAKON POŽARA

Fondacija Akter pomogla Blagi Paunović

Aktivisti fondacije Akter posjetili su danas Blagu Paunović, čija je baraka u četvrtak izgorjela u požaru, i uručili joj odgovarajuću humanitarnu pomoć.

 

„Zahvaljujem organizaciji Akter, što su mi došli prvi da mi pomognu. Hvala im, vazda imali, sve im srećno bilo“, kazala je Blaga i apelovala na građane: „Što god možete, pomognite mi, ako hoćete – ako nećete, isto zdravo bili. Pozdravlja vas Blaga Paunović“.

Iz Upravnog odbora Fondacije su takođe pozvali druge humanitarne organizacije, lokalnu samoupravu i kompanije da se pridruže u pomoći baki Blagi, koja je ostala bez osnovnih sredstava za život i prima svega 105 eura penzije mjesečno, uz pogoršano zdravlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније