Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

26. 09. 2017. 12:47 >> 08:04
2

DVA PUTA NEDJELJNO

Od novembra direktan let Dubai-Podgorica

Avio-kompanija "flydubai" od 1. novembra uvodi direktan let za Podgoricu dva puta nedjeljno uz zaustavljanje u Sarajevu.

"Podgorica se pridružuje mreži destinacija koju je avio-kompanija izgradila u regionu Centralne i Istočne Evrope, a koja uključuje Beograd, Bratislavu, Bukurešt, Prag, Skoplje, Sarajevo i Sofiju", saopšteno je iz te kompanije.

On napominju da će "flydubai" postati jedini prevoznik sa sjedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima sa letovima bez presjedanja do Podgorice.

"Sa pokretanjem naših letova za Podgoricu, nastavljamo da pružamo putnicima više načina za istraživanje i otkrivanje Crne Gore. Popularnost letova za Tivat tokom ljeta, pokazala je kontinuiranu potražnju za pristupom ovom delu svijeta, i radujemo se tome što ćemo omogućiti ponudu redovnih letova ka Crnoj Gori", kazao je generalni izvršni direktor 'flydubaia' Džaid al Džaid (Ghaith Al Ghaith).

Iz te aviokompanije ističu da Podgorici vrijedi posjetiti.

"Podgorica posjetiocima nudi mnogo sadržaja za istraživanje, zahvaljujući šarmantnoj arhitekturi, brojnim zelenim površinama, živopisnom okruženju, živahnoj kulturi, navikama posjeta kafeima ali i brojnim muzejima koje vrijedi posjetiti. Do nacionalnog parka Skadarsko jezero, gdje se nalazi istoimeno jezero koje je najveće u Južnoj Evropi, stiže se kratkom vožnjom od grada, dok se do Tivta, popularnog primorskog grada, stiže za oko 90 minuta vožnje", ističu iz kompanije "flydubai".

Oni napominju i da direktna linija za Dubai omogućava putnicima iz Podgorice produžetak putovanja ka popularnim destinacijama.

"Kao što su Bankok (Tajland), Kolombo (Šri Lanka), Katmandu (Nepal) i Zanzibar (Tanzanija), ali i da iskoriste brojne interline ugovore koje kompanija 'flydubai' ima sa drugim avio-prevoznicima, što omogućava produžetak putovanje ka više od 200 destinacija", navodi se u saopštenju.

"Sa pokretanjem ove nove rute, 'flydubai' će postati prva avio-kompanija koja će ponuditi redovne linije između Podgorice i Sarajeva", rekao je Džejhan Efendi (Jeyhun Efendi), viši potpredsjednik komercijalnih poslova (UAE, EU, ME, CIS) u kompaniji "flydubai".

"Radujemo se novim mogućnostima koje ova linija otvara, kao i razvoju trgovine i turizma koje će ovi letovi omogućiti", kazao je.

Iz kompanije "flydubai" ističu da su posvećeni pružanju boljeg iskustva u putovanjima svojih klijenata, pružanjem većeg izbora i fleksibilnosti.

"Sa poslovnom klasom kompanije 'flydubai', putnici mogu uživati u personalizovanijim iskustvima letjenja, dok ekonomska klasa nudi udobna sjedišta i praktičan način putovanja", navodi se u saopštenju.

Raspored letova i cijene mogu se naći na https://www.flydubai.com/en/plan/timetable ili u lokalnoj kancelariji kompanije na broj telefona +381 11 328 2271

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније