Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

03. 07. 2013. 09:38 >> 09:38
1

STUDENTSKI DOMOVI

Konkurs do sredine jula

Konkurs za smještaj u domove učenika i studenata za školsku 2013/2014 godinu je u pripremi i trebalo bi da bude objavljen najkasnije do sredine jula, saopšteno je Portalu RTCG iz Odjeljenja za studentski i učenički standard.

 

Saopšteno je da će pravo za prijavljivanje na konkurs imati svi studenti javnih ustanova visokog obrazovanja u Crnoj Gori, dok će neophodna dokumantacija za prijem biti utvrđena konkursom.

"Takođe, i rokovi za predaju dokumentacije će biti utvrđeni konkursom", saopštili su iz Odjeljenja za učenički i studentski standard.

Saopšteno je i da će novi Studentski dom u Podgorici, takođe, biti spreman za prijem studenata u septembru.

Inače, na ranijim konkursima pravo učešća na konkursu imaće studenti koji se školuju van mjesta stanovanja, imaju crnogorsko državljanstvo, koji su prvi put upisali odgovarajuću godinu studija i nijesu mijenjali studijski program, kao i učenici srednjih škola.

Dom studenata u Podgorici ima 962 mjesta, u Nikšiću 250, Kotoru 240 i Cetinju 90, dok je kapacitet Doma učenika u Podgorici 180 mjesta, u Kotoru 30, Nikšiću 44, Baru 220, Plužinama 89, Cetinju 15 i Beranama 110.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније