Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B. [ Mina ]

05. 10. 2017. 13:12 >> 12:52

O ČLANOVIMA SAVJETA RTCG

Škrelja: Čekamo kompletnu dokumentaciju

Administrativni odbor o odluci Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) da su pojedini članovi Savjeta Radio Televizije Crne Gore i Agencije za elektronske medije prekršili Zakon o sprječavanju korupcije, izjasniće se kad dobije kompletnu dokumentaciju.

ASK je utvrdila da su članovi Savjeta RTCG i AEM, Goran Đurović, Nikola Vukčević, Ivan Mitrović i Darko Ivanović prekršili Zakon o sprječavanju korupcije.

Predsjednik tog tijela Ljuiđ Škrelja je objasnio nakon odluka ASK članovi Savjeta RTCG i Agencije za elektronske medije mogu da se žale Upravnom sudu.

„Kad budemo dobili kompletnu dokumentaciju, Administrativni odbor će da zasijeda i donese odluku koja će ići prema plenumu. Plenum će da odlučuje od tome“, kazao je Škrelja agenciji MINA.

On je rekao da Administrativni odbor u skladu sa svojim ovlašćenima može eventualno da pokrene inicijativu i predloži Skupštini da oni razriješe članstva u tim tijelima.

Đurović, Vukčević i Ivanović su negirali da krše Zakon o sprječavanju korupcije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније