Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

07. 10. 2017. 12:01 >> 11:35
9

JOKIĆ PORUČIO

Vojska je svih građana CG

Načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore, Ljubiša Jokić, uputio je danas čestitku povodom 7. oktobra - Dana Vojske Crne Gore.

 

On podsjeća da Crna Gora Dan Vojske proslavlja prvi put kao članica NATO alijanse. Savezništvo, kako je rekao, čast, ali i velika odgovornost da se nastavi s obukom i modernizacijom Vojske Crne Gore.

Vojska Crne Gore se pokazala kao pouzdan partner. Naši vojnici učestvuju u misijama i vježbama, rame uz rame sa pripadnicima snaga savezničkih država", navodi Jokić u čestitki.

On je siguran da će Vojska Crne Gore period nama dočekati sa još boljim rezultatima, posebno u pogledu sposobnosti jedinica za izvršavanje namjenskih zadataka.

Jokić je rekao da će poboljšavanje egzistencije biti jedan od prioriteta Vojske i Ministarstva odbrane.

Građanima je poručio da je Vojska bila i biće Vojska svih građana Crne Gore.

"Povjerenje potvrđuje da služimo na pravi način", rekao je Jokić, uz napomenu da možemo biti ponosni na bilo kog vojnika koji nosi uniformu VCG u Crnoj Gori i širom svijeta.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније