Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

07. 10. 2017. 20:10 >> 19:41
2

ZBOG KRŠENJA ZAKONA

Drašković: ASK me nije zvala

Nakon nezvaničnih informacija da je Administrativni odbor primio još jednu prijavu protiv člana Savjeta Radio Televizije Crne Gore zbog konflikta interesa Pobjeda je objavila da je u pitanju Mimo Draškovic. On je za TVCG kazao da još nije primio nikakav poziv Agencije za sprječavanje korupcije zbog kršenja zakona, te da vjeruje da ce nadležne institucije sve transpentno riješiti.

"Uvjeren sam da će i povodm ove situacije u jednoj objektivnoj proceduri utvrditi relevantne činjenice i s njima izaći u javnost. Meni je jasno iz kojih krugova Savjeta RTCG dolaze ovakve zlonamjerne insinuacije. To su oni isti koji su namještenici, ili kao namještenici, određenih medijskih tajkuna crnogorskih i njihovih političkih prijatelja iz opozicije", naglasio je Drašković.

On je kazao da je, osim na poziciji člana Savjeta RTCG, radno angažovan kao profesor Pomorskog fakulteta i to je, ističe, njegov jedini posao.

Na osnovu dosadašnjeg rada državnih institucija Drašković ističe da će prihvatiti sve njihove odluke u ovom slučaju.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније