Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

10. 10. 2017. 14:48   >>  14:22 1

STUDENTI S JUGA ZEMLJE

VMŠ premjestiti u Podgoricu

Studenti Visoke medicinske škole (VMŠ) iz Podgorice, Danilovgrada, Bara, Cetinja i ostalih južnih opština traže da se ta škola iz Berana premjesti u Podgoricu ili da se zadrži sadašnje stanje odnosno da se nastava i dalje tri dana odvija u Podgorici a dva dana u Beranama.

"Smatramo da ćemo više znanja steći u KCCG kao jedinoj ustanovi tercijalnog nivoa, nego u opštinskim bolnicama. Želimo da po završetku studija imamo kvalitetno znanje i akreditovanu diplomu, jer će neko od nas naći posao i van granica naše zemlje", navodi se u saopštenju studenata VMŠ iz Podgorice i ostalih opština juga zemlje.

Oni dodaju da bi studiranje u Beranama bilo otežano posebno za studente koji su u radnom odnosu i navode da je takvih sve više.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније