Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 07. 2013. 08:38 >> 13:15
6

NAMJEŠTANJE POSLOVA

Otvorena istraga protiv Begovića?

Dan piše da su inspektori za privredni kriminal po nalogu Tužilaštva otvorili istragu protiv Zorana Begovića, doskorašnjeg pomoćnika ministra unutrašnjih poslova, zbog sumnje da je počinio nezakonitosti za vrijeme mandata.

List piše da su inspektori počeli provjeru preduzeća koja su indiretktno povezana sa Begovićem, jer ima indicija da je on povezanim firmama namještao poslove.

Pored toga inspektori provjeravaju tendere koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova realizovalo za vrijeme mandata Begovića, a koji se tiču nabavke motornih vozila i helikoptera za potrebe Sektora za vanredne situacije kojim je on upravljao.

„Postoje određena saznanja u vezi sa poslovanjem firme Bastion u Podgorici, a koja se vodi na njegove ćerke Dunju i Dašu Begović. Takođe, ima indicija da Begović ima indirektne veze sa firmom Moj svet registrovane u Budvi“, rečeno je Danu između ostalog iz vrha MUP-a.

Zoran Begović kaže da nije upoznat da se protiv njega vodi istraga jer ga niko o tome nije obavijestio.

„Ne znam ništa o tome. Možda je i pokrenuta istraga, ali me još nijesu obavijestili“, kazao je Begović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније