Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B. [ Mina ]

15. 10. 2017. 19:22 >> 18:52

STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

Poslodavaci još sjutra da se prijave

Rok za prijavu poslodavaca za Program stručnog osposobljavanja osoba sa stečenim visokim obrazovanjem završava se sjutra u 15 sati, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Kako su naveli iz tog resora, rok za prijave korisnika Programa počinje 18. oktobra.

“Pravo na stručno osposobljavanje imaju lica sa stečenim visokim obrazovanjem koja nemaju radno iskustvo u određenom nivou obrazovanja i na evidenciji su Zavoda za zapošljavanje”, rekli su iz Ministarstva.

Oni su naveli da je, prema analizi koju je sprovelo Ministarstvo u saradnji sa Poreskom upravom, a koja se odnosi na četiri godine realizacije Programa, od 14.252 korisnika Programa 6.865 njih, odnosno 48,16 odsto nastavilo radni angažman.

Kako je saopšteno, informacija o procedurama prijave se nalazi na stranicama E-uprave, Uprave za kadrove, Zavoda za zapošljavanje i Ministarstva prosvjete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније